Θερινά μαθήματα σχεδίου

Το φροντιστήριο σχεδίου "το εργαστήρι" επί τέσσερεις και πλέον δεκαετίες έχει εξειδικευθεί στη διδαχή του ελεύθερου και γραμμικού σχεδίου για την αρχιτεκτονική.

Το εργαστήρι σχεδίου μέσα από τη μακροχρόνια πείρα του έχει αναπτύξει μια μεθοδολογία δοκιμασμένη και έχει διαμορφώσει με τον καλύτερο τρόπο το πρόγραμμα της ύλης και θεματολογίας του στο σχέδιο. Γνωρίζει τι θα διδάξει και πως θα το μεταδώσει στους μαθητές, κάθε θέμα εντάσσεται σε μια ενότητα και κάθε ενότητα συμπληρώνεται και ολοκληρώνεται από την επόμενη. Οι χώροι διδασκαλίας του εργαστηρίου είναι άνετοι με τον εξοπλισμό που απαιτείται για να γίνεται σωστά το μάθημα του σχεδίου.

Μ’ αυτό τον τρόπο αυξάνεται η απόδοση, η συγκέντρωση και η δημιουργικότητα των μαθητών στο σχέδιο.

Το εργαστήρι παρέχει στους μαθητές του βοηθητικές σημειώσεις και φωτοτυπίες που στόχο έχουν την πληρέστερη κατανόηση του θέματος που σχεδιάζουν.

Με αυτή την οργάνωση στη ύλη του και στη θεματολογία του βοηθά τους μαθητές του. Οι μαθητές δέχονται τις νέες γνώσεις στο μάθημα του σχεδίου με μια σειρά, με μία μέθοδο, που τους βοηθά να τις κατανοήσουν και να τις αφομοιώσουν καλύτερα. Έτσι το σχέδιο, γραμμικό και ελεύθερο, ένα άγνωστο πεδίο μέχρι πρότινος γίνεται κτήμα τους και μάλιστα αποτελεί και το διαβατήριο για την εισαγωγή τους σε μια από τις καλύτερες σχολές των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας μας.

Κάθε μαθητής στο φροντιστήριο σχεδίου "το εργαστήρι" έχει τον προσωπικό του φάκελο όπου συγκεντρώνει τα σχέδιά του, ελεύθερου και γραμμικού σχεδίου. Έτσι ώστε οι καθηγητές στο εργαστήρι να μπορούν να παρακολουθούν την πρόοδο και εξέλιξή του μαθητή και να συζητούν μαζί του τρόπους για την ταχύτερη βελτίωσή του.

Το εργαστήρι έχει καθιερώσει να πραγματοποιούνται δύο ενημερώσεις γονέων το χρόνο, όπου οι γονείς βλέπουν στην πράξη την πρόοδο και εξέλιξη των παιδιών τους στο σχέδιο. Η ποιότητα της γνώσης που παίρνουν οι μαθητές του φροντιστηρίου και η δημιουργική συνεργασία τους με τους καθηγητές αντικατοπτρίζονται κάθε χρόνο με την επιτυχία τους στις πανελλαδικές εξετάσεις στο σχέδιο.


Τα καλοκαιρινά τμήματα σχεδίου για τους μαθητές της Β΄ & Γ΄ Λυκείου είναι εντατικά (3 φορές τη βδομάδα, 16 διδακτικές ώρες τη βδομάδα) και ξεκινούν στις 22 Αυγούστου και ολοκληρώνονται στις 16 Σεπτεμβρίου 2017.

Διάρκεια: 4 βδομάδες

Τα καλοκαιρινά μαθήματα σχεδίου για μαθητές της Β΄& Γ΄ Λυκείου γίνονται από Τρίτη έως Πέμπτη.


Το Πρόγραμμα Διδασκαλίας των καλοκαιρινών τμημάτων είναι:

Τρίτη και Πέμπτη:     Ελεύθερο σχέδιο    17:00 – 21:00

Τετάρτη:                    Γραμμικό σχέδιο    17:00 – 21:00Καλέστε μας στο 2310 282270 για περισσότερες πληροφορίες.


Ωράριο λειτουργίας τον Ιούλιο:

Δευτέρα 10.00 - 15.00,

Τρίτη 17.00 - 21.00,

Τετάρτη 10.00 - 15.00,

Πέμπτη 17.00 - 21.00