Νέα τμήματα για μαθητές της Β΄ Λυκείου

Το φροντιστήριο σχεδίου "το εργαστήρι" επί τέσσερεις δεκαετίες έχει εξειδικευθεί στη διδαχή των ειδικών μαθημάτων του ελεύθερου και γραμμικού σχεδίου για την αρχιτεκτονική.

Το φροντιστήριο σχεδίου μέσα από τη μακροχρόνια πείρα του έχει διαμορφώσει το πρόγραμμα της ύλης και θεματολογίας του. Έχει διαμορφώσει μια μεθοδολογία διδασκαλίας βασισμένη σε μια εμπειρία 40 ετών. Οι χώροι διδασκαλίας του εργαστηρίου είναι κατάλληλα εξοπλισμένοι για να γίνεται σωστά το μάθημα του σχεδίου. Μ’ αυτό τον τρόπο αυξάνεται η απόδοση, η συγκέντρωση και η δημιουργικότητα των μαθητών στο σχέδιο. Η ποιότητα της γνώσης που παίρνουν οι μαθητές του φροντιστηρίου και η δημιουργική συνεργασία τους με τους καθηγητές αντικατοπτρίζονται κάθε χρόνο με την επιτυχία τους στις πανελλαδικές εξετάσεις στο σχέδιο.


  Πλεονεκτήματα

- Πρωτοποριακή μέθοδος διδασκαλίας

- Έμπειροι καθηγητές

- Υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις

- Εξατομικευμένη προσέγγιση σε κάθε μαθητή

- Oλιγομελή και ομοιογενή τμήματα

- Ειδικά εξοπλισμένες αίθουσες

- Προσωπικός φάκελος σχεδίων

- Παροχή σημειώσεων


Το φροντιστήριο σχεδίου "το εργαστήρι" σας ενημερώνει ότι στις 22 Ιανουαρίου 2016 αρχίζουν καινούργια τμήματα για μαθητές της Β' Λυκείου σε πολύ φιλικές τιμές. Εγγραφείτε μέχρι της 9 Ιανουαρίου και κερδίστε έκπτωση 30%


Τμήματα σχεδίου για τη Β΄ Λυκείου

Πέμπτη        16:00 - 21:00  Γραμμικό σχέδιο - Ελεύθερο σχέδιο ή

Παρασκευή  16:00 - 21:00  Γραμμικό σχέδιο - Ελεύθερο σχέδιο ή

Σάββατο      10.00 – 15.00  Γραμμικό σχέδιο - Ελεύθερο σχέδιο


Καλέστε μας στο 2310 282270 για πληροφορίες.