Τι λένε για "το εργαστήρι" οι πρώην μαθητές του

Αλέξανδρος Παντούδης, αρχιτέκτων

"Ήμουν μαθητής στο ειδικό φροντιστήριο σχεδίου «το εργαστήρι» το 1988. Είμαι ευχαριστημένος για την επιλογή μου. Πέτυχα υψηλούς βαθμούς στο σχέδιο που μου εξασφάλισαν την είσοδο μου στην Αρχιτεκτονική Θεσσαλονίκης. Σήμερα, εργάζομαι ως αρχιτέκτονας στο δικό μου γραφείο."


Νατάσσα Ρεκτσίνη, αρχιτέκτων

"Ήμουν μαθήτρια στο ειδικό φροντιστήριο σχεδίου «το εργαστήρι» το 1992. Κατάφερα με την στήριξη των καθηγητών μου να περάσω στην Αρχιτεκτονική Θεσσαλονίκης. Όταν τελείωσα τη σχολή οι καθηγητές μου από «το εργαστήρι» με βοήθησαν να βρω δουλειά. Σήμερα, εργάζομαι ως αρχιτέκτονας σε ένα αρχιτεκτονικό γραφείο της Θεσσαλονίκης."


Κώστας Δούζης, αρχιτέκτων

"Γράφτηκα στο ειδικό φροντιστήριο σχεδίου «το εργαστήρι» το 1993 και  έκανα τη σωστή επιλογή. Η μεθοδολογία και ο τρόπος διδασκαλίας των καθηγητών μου με προετοίμασαν άρτια για να πετύχω τον στόχο μου που ήταν να περάσω στην Αρχιτεκτονική Θεσσαλονίκης. Σήμερα, εργάζομαι ως αρχιτέκτονας στο δικό μου γραφείο."


Πόλυ Κώνστα, αρχιτέκτων

"Όταν έψαχνα σε ποιο φροντιστήριο να πάω για μαθήματα Σχεδίου το 1993, μου πρότειναν «το εργαστήρι». Αποδείχτηκε ότι πήρα την σωστή απόφαση γιατί πέτυχα στην Αρχιτεκτονική Θεσσαλονίκης. Η πρωτοποριακή μέθοδος διδασκαλίας και το προσωπικό ενδιαφέρον των ανθρώπων του με κέρδισε και μου έδωσε σιγουριά ότι θα τα καταφέρω. Σήμερα, εργάζομαι ως αρχιτέκτονας στο δικό μου γραφείο."


ΧατζηΚωστής Δρόσος, αρχιτέκτων

"Είμαι από την Λάρισσα και επειδή η επιθυμία μου να περάσω στην Αρχιτεκτονική ήταν μεγάλη, αποφάσισα να πάω στη Θεσσαλονίκη ώστε να βρω ένα καλό φροντιστήριο σχεδίου για να γραφτώ. Το 1994 πέρασα από όλα τα τότε γνωστά φροντιστήρια σχεδίου και αποφασίσα να εμπιστευτώ τους ανθρώπους του φροντιστηρίου "το εργαστήρι" και ευγνομονώ τον εαυτό μου για αυτή την επιλογή μου. Το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα. Σήμερα, εργάζομαι ως αρχιτέκτονας στο δικό μου γραφείο."


Κώστας Καλούσης, αρχιτέκτων

"Γράφτηκα στο ειδικό φροντιστήριο σχεδίου «το εργαστήρι» το 1995 και δεν μετάνιωσα για την επιλογή μου. Οι καθηγητές μου με προετοίμασαν κατάλληλα και πέτυχα τον στόχο μου. Πέρασα στην Αρχιτεκτονική Θεσσαλονίκης. Σήμερα, εργάζομαι ως αρχιτέκτονας στο δικό μου γραφείο."


Δημήτρης Γιουζέπας, αρχιτέκτων

"Ήμουν μαθητής στο ειδικό φροντιστήριο σχεδίου «το εργαστήρι» το 1995. Μου έκαναν μάθημα αρχιτέκτονες με διδακτική και παιδαγωγική εμπειρία. Χάρη στην καλή προετοιμασία που έγινε κατάφερα και πέρασα στην Αρχιτεκτονική Θεσσαλονίκης. Σήμερα, εργάζομαι ως αρχιτέκτονας στο δικό μου γραφείο και είμαι εντεταλμένος λέκτορας στο Πανεπιστήμιο της Ξάνθης στο Τμήμα των Αρχιτεκτόνων Μηχανικών."


Ηλίας Κοφίδης, αρχιτέκτων

"Φοίτησα στο ειδικό φροντιστήριο σχεδίου «το εργαστήρι» το 1999 και χάρη στην καλή προετοιμασία που έγινε κατάφερα και πέρασα στην Αρχιτεκτονική Θεσσαλονίκης. Σήμερα, εργάζομαι ως αρχιτέκτονας στη δική μου κατασκευαστική εταιρία."


Έφη Δουρουδή, φοιτήτρια αρχιτεκτονικής

"Όταν έψαχνα σε ποιο φροντιστήριο να πάω για μαθήματα σχεδίου το 2011, μου πρότειναν «το εργαστήρι». Αποδείχτηκε ότι έκανα την σωστή επιλογή. Η πρωτοποριακή μέθοδος διδασκαλίας και το προσωπικό ενδιαφέρον των ανθρώπων του εργαστηρίου με βοήθησε να τα καταφέρω να περάσω στην Αρχιτεκτονική Θεσσαλονίκης.Νίκη Ζαρκάδα, φοιτήτρια αρχιτεκτονικής

"Ήμουν μαθήτρια στο φροντιστήριο σχεδίου «το εργαστήρι» το 2012. Μου έκαναν μάθημα αρχιτέκτονες και ζωγράφοι με μεγάλη διδακτική και παιδαγωγική εμπειρία. Χάρη στην καλή, μεθοδική και οργανωμένη προετοιμασία που έγινε κατάφερα και πέρασα στην Αρχιτεκτονική Θεσσαλονίκης. Ευχαριστώ τους δασκάλους μου για την υποστήριξη.